Tassun jäljistä oltaas kiitollisia

Sähköposti 8. heinä, 2022

Merja

Kiitos Ilona ja Pertti sekä Tipsu viestistä. Niin ne vuodet vierii. Tipsun emä Niki jouduttiin saattelemaan koirien taivaaseen pian sen jälkeen kun oli täyttänyt 15v. Eli pitkä ikäistä sukua on.

Hyvää kesän jatkoa sinne koko Korianmäen kennelin sakilta, pysykää terveinä.

Sähköposti 6. heinä, 2022

Ilona ja Pertti Vieri

Tipsu täyttä syyskyyllä 14 ja käytiin lääkärissä yskän takia. Lääkäri totesi, että ompa virkeä ikäisekseen. Todettiin kuitenkin sydämen vajaatoiminta ja nestettä keuhkoissa. Sai sydän- että nesteenpoistolääkettä. Nyt paremmassa kunnossa.

Sähköposti 13. joulu, 2018

Pertti Vieri

Tipsu isän pikku prinsessa. Kun istun sohvalle katsomaan telkkaria, heti sylissä ja nuolee korvaa. Kun saa työn tehtyä jää syliin katsomaan telkkaria. Tuli yhdeksän vuotta täyteen syyskuulla. Sai kaverin kesäksi Helli tytön joka asustaa omistan kanssa
Oulussa. Meidän kummiflikka rakensi oman mökin meidän tontille ja viettää koiransa kanssa kesät meidän kanssa. Helli on pentueen pienin koira Kleinspitz, mutta reipas. Tipsu suhtautui kiitettävästi tähän pikkuiseen eläväiseen pentuun ja leikivät keskenään.
Äiti ei tullutkaan minun kanssa kotiin, Tipsuhan istahti naama ovelle päin odottamaan, kun äiti sitten astui ovesta niin tulikin ilonpissut kengille. Olemme nuuttaneet Laihialle ja täällä saa pelätä susia kun ne liikkuvat täällä meidän asuntoaluella.

Sähköposti 30. heinä, 2015

Ilona ja Pertti Vieri

Tipsu tykkä autokyydistä ja on turvavyössä. Tervehtynyt ja olipa valtakunnallisessa painonpudotuskisassa 11 sijalla 7,2 kg / 5,8kg. Tässä kuvassa tipsu mökillä mummun ja paapan kanssa. Aina kun lähestytään mökkiä, niin Tipsu alkaa vinkumaan, "pian pian
ovi auki.

Sähköposti 27. tammi, 2014

Hannele Kalliokoski

Mårten (1.10.2014 pentueesta) on kotiutunut Kokkolaan hyvin, poika on reipas ja iloinen sydäntenmurskaaja. Aluksi isot, kiiluvasilmäiset, pörisevät peltilootat pelottivat, samoin postilaatikot ja lukuisat kaksipyöräiset, mutta turvallisesta sylistä korkeammalta
katsottuna ne eivät sitten ilkimyksiä olleetkaan. Hihnakäyttäytymistä treenataan ajan kanssa, ei kiirettä. Omalla pihalla on kiva vilistää villinä ja vapaana. Ihmisiin Mårten suhtautuu avoimesti, tervehtii reippaasti ja on kaikkien kaveri. Mitään turhaa haukkumista
ei ole ilmennyt. Saatiin meille paras mahdollinen koira, olemme onnekkaita! Olisi mukava tutustua Mårtenin sisaruksiin ja heidän perheisiinsä. Pentutapaaminen ois kiva!

Sähköposti Verkkosivu 4. loka, 2013

Ilona ja Pertti Vieri

Annastiina (Tipsu)
Tervehtynyt ja saa avaavaa lääkettä, sekä kortisoonia. Ruokahalu kasvanut ja turkki komistunut. Sukutapaamisessa lapset juoksuttivat monta tuntia pallon kanssa. Tämä taisi laukaista astman.

Uusimmat kommentit

17.10 | 16:47

Etsin mittelspitzin narttu- pentua. Koira tulisi saamaan vastuullisen ja rakastavan kodin.

14.07 | 20:39

Kyllä heillä on koti jo tiedossa

14.07 | 20:12

Onko nämä ihanat löytäneet jo kodit?

31.05 | 13:03

Heippa. Löysin oman Helmeni. Hän on jo 7kk vanha sekarotuinencihuhahua/pomeran.mutta kiitos kun vastailit🤩

Jaa tämä sivu